Topi Sorsakoski ilta Naantalissa

Maestron sävelet tuo Topi Sorsakosken tunnelmalliset tulkinnat Naantaliin!

MESTARIN LAULUT- konsertti

Topi Sorsakosken tarina

Kristoffer-sali, Naantali la. 16.3 klo 19.00

LIPUT ennakkoon www.teatterimuste.com

tai facebook: teatterimuste

30% alennus (10,00 €)

ALENNUSKOODI: TKHS2019

tai ovelta 12€

( ryhmä TKHS)

Topi Sorsakosken (Pekka Tammilehto) musiikki ja tulkinnat ovat aina vedonneet meihin suomalaisiin kuulijoihin ja tuoneet sekä luoneet tunnelmia jostain menneestä. Näistä tunnelmista pääsee nauttimaan 16.3. Naantalin Kristoffer-salissa klo 19:00.

Kysymyksessä on kristiinalaisen The Planktons –yhtyeen juonnettu ja käsikirjoitettu konsertti ”Maestron sävelet”, jossa kuullaan ikivihreitä sävelmiä ja käydään läpi Topi Sorsakosken  elämää ja uraa. Kappaleiden välillä kerrotaan tarinoita Topin värikkäästä urasta.

The Planktons on esittänyt Sorsakoski –teemaisia konsertteja aiemmin Kristiinankaupungissa ja vastaanotto on ollut huikea. Nyt The Planktons aloittaa kevätkiertueen Horonkylässä 9.3. ja Naantalin 16.3. jälkeen kiertue jatkuu Isojoelle, Kristiinankaupunkiin.

Illan aikana kuullaan Maestron sävelistä kaikki tunnetuimmat hitit aina Salatusta surusta Surujen kitaraan ja Levottomaan mieleen.

The Planktonsin muodostavat Kari Mäntylä (bs, laulu), Juha Köykkäneva (gt, laulu), Seppo Urpunen (gt, laulu) ja Vesa Koivula (dr), sekä vahvistavana muusikkona Arto Kallio (koskettimet).

Lippuja tilaisuuteen myydään ennakolta

www.teatterimuste.com sekä ovelta.

Lisätiedot: [email protected] – +358 500 532997

Comments are closed.