BEAT ON THE BOAT 10.9.2016

Klubi-illat on nyt virallisesti avattu !

Beat On The Boat, TKHS:n uusi klubi S/S Borella Linnankadun (no. 72) kaijalla todisti lauantain avauksellaan 10.9. että tämän tyyppiselle klubitoiminnalle on tarvetta Turussa. Liikkeelle lähdettiin brittityyppisestä bluesrockista. Esiintyjinä olivat tilaisuutta varten rakennettu kokoonpano Saarinen & Merikanto Group, joka koostui erilaisissa turkulaisbändeissä soittaneista pitkän linjan muusikoista ja samaa tyylisuuntaa edustanut Kosmomen, jo pidempään yhdessä toiminut kokoonpano. Yleisön reaktioiden perusteella voi sanoa, että avausilta oli onnistunut. Kumpikin yhtye esitti tyylipuhtaan, monipuolisen ja taidokkaan setin.

Klubipaikkana S/S Boren salonkibaari on ihanteellinen, intiimi ja akustisesti hyvä. 1950-luvun mahonki ja messinki antavat oivalliset raamit 1960-luvun musiikille. Ensi-illan suosio ja hieno tunnelma ennakoivat hyvää klubin toiminnalle. Seuraava varsinainen klubi-ilta Borella on 12.11. ja lokakuussa (22.10.) TKHS järjestää Suomalaisella Pohjalla perinteisen Elävän musiikin illan.

Erään paikalla olleen kommentti:
Hienosti alkoi tämä uusi formaatti. Eka bändissä oli joku tuttukin, mutta toisessa bändissä ei ensimmäistäkään ja tärkeintä – molemmat bändit olivat sitoutuneet 110%:sti tehtäväänsä ja sen huomasi tällainen täysi amatöörikin, joka harrastaa musiikkia kuuntelemalla. Hyvältä – jopa yllättävän hyvältä kuului musiikki korviini ja myös ympärillä olevien.

Halukkaat voivat kommentoida tapahtumaa tai tehdä ehdotuksia ohjelmasta info( att)tkhs.fi osoitteeseen sähköpostitse tai lähettää viestiä palautesivun kautta, otamme mielellämme vastaan palautetta ja ehdotuksia tulevia iltoja varten.

Beat On The Boat 10.9.2016 Saarinen&Merikanto Group ja Kosmomen:
(kuva vaihtuu automaattisesti n. 10 s. välein tai napauttamalla kuvaa hiirellä ! )


Kuvat: Antti Kevätlahti

Comments are closed.