10. Elävän Musiikin Ilta 22.10.2016

Lauantaina 22.10.2016 Suomalaisella Pohjalla vietettiin 10. Elävän Musiikin Ilta. Tilaisuus oli loppuunmyyty totuttuun tapaan.
Illan aloitti Kaapo & Zetor, joka esitti aitoa rautalankaa erinomaisella aksentilla, lisämausteena naisrumpali ja naisbasisti. Oli hyvä veto.

Seuraavana esiintyi Walker Group The Renegades-tribuutillaan.

 


Bändi on selvästi kehittynyt ja tällä keikalla kuultiin kolme uutta biisiä Rene-valikoimasta. Bändi oli valmistautunut huolella settiinsä ja otti paikalla olevan yleisön haltuunsa heti ensimmäisestä biisistä, joka oli tällä kertaa Cadillac.

Sitten oli vuorossa legendaarinen Uudenmaankatu 15, varmaa soittamista ja yllättäen useita instrumentaalikappaleita.
Erikoispeukku Sakken 12 string steel guitar -soittamiselle setin alkupuolella ja toinen erikoispeukku Kinksien Set Me Freestä, joka oli Kinksien aloitusbiisi Konserttitalon keikalla (6.9.1965).

The Bband oli seuraava esiintyjä. Bändi esitti jälleen mukavan otoksen kuolemattomia Beatles-biisejä. The Bband ei ole pelännyt tarttua myös kunnianhimoisiin ja ehkä live-tilaisuuteen vaikeitakin biisejä. He hallitsivat ne kiitettävästi ja loppua kohti tunnelma nousi niin sanotusti kattoon.
Illan päätti The Red Crickets. Heidän underground-blackfeeling-tyyppinen musiikkinsa toimi älyttömän hyvin illan viimeiselle tunnille. Niille, jotka poistuivat ennen viimeistä bändiä, täytyy sanoa, että nyt missasitte hyvän setin.
Kaiken kaikkiaan ilta sujui hienosti. Yleisö oli innokkaasti mukana ja illan juontaja Jarikin suoriutui tehtävästään ammattimaisella rutiinilla.
Klikkaa tästä salitunnelmakuvia !!

Kaikki kuvat ovat TKHS ry:n hovikuvaajan Antti Kevätlahden ottamia ( jo vuodesta 2006 asti) !
Seuraavaa Elävän Musiikin Iltaa odotellessa – Rock!

Comments are closed.